Таңғы ас
8:00-ден 12:00-ге дейін пісіреміз
Ботқа
Ботқаны балама сүтпен пісіруге болады:
кокос / бадам / соя
+400Толық таңғы ас
Комбо Таңғы ас
Fitness Таңғы ас
ТӘТТІ Таңғы ас
АЛДЫМЕН...
СУЫҚ ТІСКЕБАСАР
ЫСТЫҚ ТАҒАМДАР
САЛАТТАР
ШЫҒЫС САЛАТТАРЫ
Poke Bowl дегеніміз не
POKE - ГАВАЙ ТАҒАМЫ. ГАВАИ, АМЕРИКАНЫҢ КӨПТЕГІ ТЫНЫҚ Мұхиттық АЙМАҚТАРЫ СИЯҚТЫ, СОҢҒЫ 150 ЖЫЛДА АЗИЯ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӘСЕРІНДЕ БОЛДЫ. МЫСАЛЫ, ОҢТҮСТІК-ШЫҒЫС АЗИЯДАН КӨШІП ЖАТҚАН МИГРАНТТАР ШИКІ БАЛЫҚ ТАҒАМДАРЫН ЕНГІЗГЕН НЕМЕСЕ БЕЙІМДЕЛГЕН. Осылайша, ГАВАИДА ОСЫ АРАЛДАРДЫҢ ЕҢ ӘЙГІЛІ ТАҒАМЫ ПАЙДА БОЛДЫ – ПОКЕ (ТІКЕЛЕЙ АУДАРМАСЫНАН – «КӨШЕКТЕРГЕ КЕЗІЛГЕН»). ДӘСТҮРЛІ ПОКЕ, ШИКІ БАЛЫҚ САЛАТЫ ТӘРІЗДІ ТАҒАМ – СОЯ соусында пияз, күнжіт, васаби, ащы бұрыш және жиі – жаңғақтармен маринадталған тунец. АЛ ЕНДІ СІЗДЕРДІҢ НАЗАРЛАРЫҢЫЗҒА ӨЗІМІЗДІҢ POKE ТАҒАМЫНЫҢ НҰСҚАУЫН ҰСЫНАМЫЗ...
АЛҒАШҚЫ ТАҒАМ
ЕУРОПАЛЫҚ СОРПАЛАР
Грузин сорпалары
ТҮРІК сорпалары
ШЫҒЫС Сорпалары
ҚАЗАҚ АСХАНАСЫ
Қазақтың ұлттық сорпалары
Ыстық тағамдар
Пісірмелер
Тәттілер
Ұлттық сусындар
ӨЗБЕК ТАҒАМДАРЫ
ҰЙҒҰР ТАҒАМДАРЫ
ТҮРІК ТАҒАМДАРЫ
СОРПАЛАР
САЛАТТАР
НЕГІЗГІ ТАҒАМДАР
НАН-НАН ӨНІМДЕРІ
Грузин тағамдары
Жеңіл тағамдар
САЛАТТАР
СОРПАЛАР
НЕГІЗГІ ТАҒАМДАР
Грузиндік ХИНКАЛИ
Грузин кондитерлік өнімдері
ИТАЛИЯ ТАҒАМДАРЫ
ПАСТА / РИЗОТТО
Al Dente - қатайтылған макарон өзегі. Итальян тілінен аударғанда «Al Dente» - тіспен. (Орташа пісіру) Ben Cotta - пісіру дәрежесі пастаның нәзік және жұмсақ құрылымы бар, жеуге ыңғайлы. (Толық қайнату)
ИТАЛИЯ ПИЦЦАСЫ
диаметрі 32 см
ЖАПОН ТАҒАМДАРЫ
СОРПАЛАР
Маки
ПІСІРІЛГЕН МАКИ
РОЛЛДАР
ПІСІРІЛГЕН РОЛЛЕР
ҚУЫРЫЛҒАН РОЛЛ
Nigiri Sushi
КОМПАНИЯҒА АРНАЛҒАН ЖИЫНТЫҚТАР
Poke Bowl
ЕУРОПАЛЫҚ ТАҒАМДАР
НЕГІЗГІ ТАҒАМДАР
Гарнирлер
Steak-Grill menu
Medium-Орташа қуырылған ет, кесілгенде 25% ашық қызғылт түсті және шырынды, еттің ішкі температурасы 60°
Medium well-Орташа Жақсы піскен ет, сұр - қызғылт түсті және мөлдір шырыны бар, еттің ішкі температурасы 65°.
Well done-толық піскен ет, ішінде шырыны жоқ, ішкі температурасы 70°
Mangal-BBQ menu
КЛАССИКАЛЫҚ КӘУАПТАР
КАВКАЗ КӘПАПТАРЫ
ТҰЗДЫҚТАР
ШЫҒЫС КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІ
Тандыр нан жасаудың құпиясы ұрпақтан-ұрпаққа жалғасып келеді. Мұндай адамдарды «тандыршы» деп атаған. Тандыр лепешкасының құрамы - бидай ұны, су, ашытқы, сүт, маргарин, күнжіт. Пісіру процесін бастамас бұрын вентиляторға отын жүктеледі және бірнеше сағат бойы үздіксіз қыздырылады. Күйе түгел күйіп, тандырдың қабырғалары қызып кеткен соң тандыр пісіруге дайын болады.