Таңғы ас
8:00-ден 13:00-ге дейін пісіреміз
Авторские Ботқа
ТӘТТІ Таңғы ас
Комбо Таңғы ас
Толық таңғы ас
СУЫҚ ТІСКЕБАСАР
ЫСТЫҚ ТАҒАМДАР
САЛАТТАР
ШЫҒЫС САЛАТТАРЫ
АЛҒАШҚЫ ТАҒАМ
ЕУРОПАЛЫҚ СОРПАЛАР
ШЫҒЫС Сорпалары
ҚАЗАҚ АСХАНАСЫ
Қазақтың ұлттық сорпалары
Ыстық тағамдар
Пісірмелер
Тәттілер
Ұлттық сусындар
ӨЗБЕК ТАҒАМДАРЫ
ҰЙҒҰР ТАҒАМДАРЫ
ТҮРІК ТАҒАМДАРЫ
НЕГІЗГІ ТАҒАМДАР
НАН-НАН ӨНІМДЕРІ
Грузин тағамдары
Жеңіл тағамдар
НЕГІЗГІ ТАҒАМДАР
Грузиндік ХИНКАЛИ
Грузин кондитерлік өнімдері
ИТАЛИЯ ТАҒАМДАРЫ
ПАСТА / РИЗОТТО
Al Dente - қатайтылған макарон өзегі. Итальян тілінен аударғанда «Al Dente» - тіспен. (Орташа пісіру)
Ben Cotta - пісіру дәрежесі пастаның нәзік және жұмсақ құрылымы бар, жеуге ыңғайлы. (Толық қайнату)
ИТАЛИЯ ПИЦЦАСЫ
диаметрі 32 см
ЖАПОН ТАҒАМДАРЫ
Маки
ПІСІРІЛГЕН МАКИ
РОЛЛДАР
ПІСІРІЛГЕН РОЛЛЕР
ҚУЫРЫЛҒАН РОЛЛ
КОМПАНИЯҒА АРНАЛҒАН ЖИЫНТЫҚТАР
ЕУРОПАЛЫҚ ТАҒАМДАР
Бұзау етінен жасалған тағамдар
Құс етінен жасалған тағамдар
Балық және теңіз өнімдерінен жасалған тағамдар
Гарнирлер
Mangal-BBQ menu
КЛАССИКАЛЫҚ КӘУАПТАР
КАВКАЗ КӘПАПТАРЫ
ТҰЗДЫҚТАР
ШЫҒЫС КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕРІ
Тандыр нан жасаудың құпиясы ұрпақтан-ұрпаққа жалғасып келеді. Мұндай адамдарды «тандыршы» деп атаған. Тандыр лепешкасының құрамы - бидай ұны, су, ашытқы, сүт, маргарин, күнжіт. Пісіру процесін бастамас бұрын вентиляторға отын жүктеледі және бірнеше сағат бойы үздіксіз қыздырылады. Күйе түгел күйіп, тандырдың қабырғалары қызып кеткен соң тандыр пісіруге дайын болады.